Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bilim verecektir.

Yangın merdivenlerinin ehliyetli makroliğe ve tavan yüksekliğine malik olması önemlidir. Genellikle, bir yangın merdiveni en azca 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da muvafık boyutlarda olmalıdır.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının mukannen bir kıvılcım dayanımı süresine malik olması yahut yangın sırasında esrar geçişini engellemesi kadar standartlara münasip olmaları gerekmektedir.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıktığında binalardaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini tedarik etmek amacıyla kullanılan özel layihamlı kapılardır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Özellikle duyarlı ve kıymettar materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı muhaliflamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı konstrüksiyonlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar cevaz özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin Yangın Kapısı Fiyatları zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; gömlek skorsı 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında kök olarak yangı merdiveni bulunması gereken binalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Feza Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın kapıları üzere yapı güvenliği düşünceının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, felakete dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına alınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Report this wiki page